Saturday, 27 June 2015

Jualan tudung online

Kami menjual tudung secara online.
Boleh beli borong
Harga berpatutan dan Material  sgt cantik.

Tuesday, 20 August 2013

Sahabat selamanya

Seronok nye raya.... :) raya tahun ni walaupon tk ada kmpung.. tp ada kawan... happy sgt.. dpt raya sama-sama dgn kawan... perkenalan yg hampir 10 tahun, Alhamdulillah hari ni kami masih lg sahabat... :)
3 lelaki yg Selebihnye perempuan.. hehe adam, syed (adam), ejad <-- ni yg laki saja.
--> hawa, ikin, asmira, akma, azima, mas (sepupu &friend ) n last one 《awin》← yg ni lak sian tk dpt join kami beraya maklum lah ank tunggal sian dia..
♥♥♥ thanks 4 begin my friends..

☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
Ketika bicara mungkin ada yg terluka,
Ketika bersama banyak ragamnya,
Maafkn sy jika ada yg tak suka,
Moga persahabatan ini kekal selamanya..

I love u all

Sunday, 24 February 2013

PenanTian

pejam celik, pejam celik, dah hampir lima bulan aq menunggu sesuatu yg tak pasti.... mungkin ini yg di katakan dugaan. Atau adakah ini yg di katakn tiada jodoh? walau terus begini pon aq tetap akan terus menunggu... Moga ALLAH akan beri petunjuk pada aq suatu hari nanti... menanti sesuatu yg tak pasti, menunggu seseorang yg hilang tanpa khabar berita adalah satu dugaan yg sangat besar, dan sangat ter seksa. kadagkala org hanya melihat tapi org tak mengerti apa yang kita rasa. itulah hakikatnya... wahai kekasih, kehadiran mu amat lah ditunggu-tunggu sehingga kina...

Tuesday, 15 November 2011

MENCARI AGEN TOP UP RELOAD

HANYE MENGUNAKAN HANDPHONE SEDIA ADA... TIDAK PERLU MENGGUNAKAN LAIN, SEMUA TOP UP ADA (CELCOM, MAXIS, DIGI , HOT TIKET, UMOBILE, TUNE TALLK) 
PENDAFTARAN SERENDAH RM30/ RM 35 / RM 45 / RM55. MODAL DITENTUKAN OLEH ANDA SENDIRI




CTH CARA TOP UP MAXIS DAN CELCOM
TAIP MSJ (M10 0123456789) HANTAR KE SERVER
TAIP MSJ (C10  0134567892) HANTAR KE SERVER
CELCOM DAN MAXIS BOLEH TOP UP SERENDAH RM3 DAN KE ATAS


CTH CARA TOP UP DIGI
TAIP MSJ (DP5 NBR TPON CUSTOMER) HANTAR KE SERVER
TUNGGU SEVER REPLY, SELEPAS SERVER REPLY BG NBR PIN DIGI KEPADA CUSTOMER.
DIGI BOLEH TOP UP DARI RM5, RM 10, RM30


HOT TIKET CARA TOP UP
TAIP HT10 JARAK NBR TPON HANTAR KE SERVER,
TUNGGU SERVER REPLY, KEMUDIAN BG NBR PIN PD CUSTOMER




SANGAT MUDAH....!!! MARI LAH RAMAI2 MENJADI AGEN TOP UP SANGAT MENARIK...!  WALAUPUN HANYA 30SEN KEUTUNGANNYER LAME2 AKAN MENJADI BANYK..... : )


SEBARANG PERTANYAAN BOLEH MENINGALKAN KOMEN DISINI... SANGAT MENGALU-ALUKAN KEDATANGAN SEMUA.... :)

Saturday, 22 October 2011

AKU JATUH HARI NIE... MAKNANYA BKN AQ GAGAL... TAPI "AQ BELOM BERJAYA"

hari demi hari.. langkah makin laju... rase mcm kejap jer aq dah besar.. rase mcm mimpi je... dugaan.. demi dugaan... hari pertama menjejak kaki k upsi hingga lah berakhirnya langkah ku di upsi... bnyk kenangan pahit yg aq rasa,,, kenang yg membuatkn aq rase tak puas nk belajr... tak puas!!! sumenyer kerana kesilapan aq sendiri.. kerana memberi kepercayan yg  (teramat sangat) pd insan yg bergelar kawan... sampay hari ni.. tempiasnyer.. aq yg rasa... smpy hari nie... sakitnye aq yg hadap...! dlu sumenyer aq hnye lihat di kaca tv... tapi sekarag... suma nyer ada di dpn mata aq... kdg2 bnda tu aq lalui sendiri... tak sangka pahitnyer kehidupan nie sebelom megecapi kebahagiaan... makin meningkat umur aq.. makin hebat dugaan... ini lah kehidupan... ini lah cabaran... harap dengan jatuhnye aq hari ni adalah kerana blom sampay masanya lagi utuk aq berjaya...

Monday, 13 June 2011

MiSS mY olD fRiEnDs ALways WiTH mE laST sEm

ini dia kawan aq sem lepas sabariah... :)
miss u kawan... hehe.. bile kita boleh jumpa yer?? 







rindunyer kawan ku yg selalu sgt dgn aq last sem... hurm sabar jer lah... :). Sabariah!!! hehe rindu kat kau haha... lame tak berborak.. lau tak selalu makan ngn dia kat "cik ana". "bitara", kat "ismail tomyam" tapi skrg... jumper pon tak... hurm.. :( biler ley jumper nie,, nk borak panjang nie... hehe... lau tak sepanjg masa boraknyer.. org g kuliah bwk buku.. tapi kami bwk beg jer.. buku tak poh haha..
saba: ok aq lupa bawak buku... 
shida : ok.. saper ader kertas pinjam.. haha
always miss that time when u tell me, i forgot birng my book.. haha
hope nanti lau free kita ley jumpa sembang2 wit ur new roomate(as) n old romate n housemate (salina, Nor) haha.. :)

Wednesday, 4 May 2011

HOMESTAY BERHAMPIRAN DI SRI ISKANDAR UITM, UTP























HOMESTAY NA&WA SIPUTEH
Homestay harga yang berpatutan dan tempat yang sangat2 selesa....!!!


harga boleh di runding


JARAK PERJALANAN


dari pusing ke homestay 3 km (5minit)
dari batu gajah ke homestay5km (8 minit)
dair homestay k utp 9km (15minit)
dari homestay ke uitm 12km (20minit)
dari parit ke homestay 7km (10 minit)
dari homestay ke medan gopen (30minit)
10 minit dari stesen kereta api batu gajah
servis pengankutan juga di sediakan... (lain charge akan di kenakan)
boleh melihat rumah sebelum menempah...
kami sangat bertolak ansur.. dan kami sangat2 memahami kehendak pelanggan...
sebarang pertanyaan boleh menghubungi kami.. : )


4 biji rumah...
2 biji rumah terdapat 3 bilik
1 biji ada 4 bilik
1 biji ada 2 bilik
sewa harian juga disediakan
sewa bilik juga kami sediakan...






sebarang pertanyaan boleh komen di post ini atau boleh hubungi
En. Radoan  : 0125651444/ 0165361444
Pn Nasitah   : 0175165004